Beoordelingen van Tommms Smulhoekje Moordrecht

Recente recensies van Tommms Smulhoekje Moordrecht

5 sterren na 45 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, makkelijk bestellen.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, bestelling op tijd gereed.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snelle service

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke en uitgebreide bestellijst op de site. En de bestelling stond op de afgesproken tijd van halen klaar !! En zoals vanouds was alles weer heerlijk !

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geregeld en lekker!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten maar vind het raar dat je moet betalen voor pinnen als je online besteld. In deze tijd heeft men geen contant in huis waardoor je hiertoe verplicht bent. Jammer!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was keurig op tijd klaar en de kwaliteit was uitstekend!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Compleet en snel op de afgesproken tijd stond het klaar en het smaakte weer heerlijk!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het was erg lekker

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed, ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed. Bestelling op aangegeven tijdstip klaar om mee te nemen. Duidelijk aangegeven wat je kunt bestellen en hoe laat je het kan ophalen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en op afgesproken tijd klaar!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zo! Lekker gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte website. Geweldige betaalmogelijkheden. Goede kwaliteit. Alles op tijd zoals afgesproken gereed. Goede parkeerplaatsen. De uitgifte sjoelbak is inventief. Geweldige oplossing.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bevalt me prima, je hebt snel je bestelling en gauw naar huis. Service is ook goed.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks, fijn website, en handig systeem met ophalen

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect, keurig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd klaar en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Netjes op tijd en compleet.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld allemaal!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Ras frietje met snack on line bestellen, betalen en ophalen. Geweldig initiatief. Inventief. Een uitgifte sjoelbak om de bestelling corona vrij op te halen. Slim.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van een complete afhaal bestelling

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld met online bestellen en afhaal.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede “corona-proof” oplossing gemaakt en als gewoonlijk goede en vlotte service.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks, ook nu weer prima geregeld! Ga zo door!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat heerlijk alleen niet compleet bij 1 patat pinda -mayo ontbrak de mayo en bij de andere patat de uien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, keurig op tijd! En.................lekker!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere goud gele knapperige patat!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het wel eens lekkerder gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb laatst 2 supertjes hete kip besteld. Eerst kreeg ik het verkeerde en moest ik 30 euro betalen terwijl ik al betaald had via ideal. Daar kwam ik later achter. Toen weer terug en heb ik het goede gekregen. Kom ik thuis zit er geen saus bij. Dit zou wat mij betreft iets zorgvuldiger gedaan kunnen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De website niet echt duidelijk en onhandig al zeg ik het ik wilde eigenlijk een broodje frikadel grof speciaal maar dat kon ik nergens aan vinken en en staan spel fouten op de site. Ver was het eten keurig om 5 uur klaar en lekker

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer online besteld. Keurig op tijd. Alles was goed warm. Voor herhaling vatbaar!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Positieve punten; - eten is goed - heel handig zo via internet. Negatief ; - 15 min nog staan wachten na aangeven afhaal tijdstip. - sauzen vergeten - kaassoufle vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was heel licht /slap Hoeveelheid stoofvlees viel tegen Berenklauw met pindasaus zat weinig smaak aan

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De raspatat heb ik laten staan. Vond het echt niet lekker... heel taai en een gekke chemische smaak naar mijn mening. Sateetjes wel lekker en de normale patat was goed te doen. Ik zou hier niet snel weer bestellen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is zeer netjes afgehandeld, mijn complimenten. En keurig op tijd, top!!